Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Info - Sivutiedot

 

Täältä löydäy kaiken, etenkin kaiken sellaisen joka ei muualle mahtunut. Jos jotakin puuttuu, voit hyvillä mielin laittaa viestiä vieraskirjan puolelle! Jos haluat linkinvaihtolaiseksi, laita rohkeasti vain viestiä vieraskirjan puolelle.

Jos haluat linkittää Uw:n tässä on muutama buttoni, iso kiitos Yuukalle buttonien tekemisestä. ♡ Muista ilmoittaa kun linkität UW:n!

 

©

 

 Sivuntarjoaa suntuubi

CSS Koodi: Viimakoura
Viekkukoodi: Viimakoura
Taustakuva: Subtlepatterns

Pokemonien kuvat: Pokestadium, Pokesho, Pokengine, Bulbapedia & Serebii
 

Tekstit & Sisältö ym.
- Tietenkin itse Andy/Rosa kirjoittelee! Vaikka tarinat eivät olekkaan mitään erikoista älä siltikään kopioi mitään. Ja tietenkin maailmat ovat sijoittuneet kunkin oman hoitolan/sivun maailmaan joten eipäs sieltäkään kopioida mitään.

Sivuhistoriaa
- Sivut saivat alkunsa 11.03.2015 kun halusin päästä listailemaan lisätietoja tarinoista. Ja muutenkin kehittelemään jonkinlaista nippelitietoa. Sivut suurimmaksi osaksi ovat hoitosivut, saapa nähdä mitä tänne tupsahtaa ajan myötä? Myös sivut ovat muuttaneet kahteen vai kolmeenkin kertaan. Suntuubista wixiin ja wixistä toisen kerran wixiin koska wix päätti tehdä uuden editorin joka on täyttä kuraa... Ja sivut taisivat muuttaa uudelleen suntuubiin? Hups...

 

B U T T O N I T

      

YP / ADMIN


Nimi; Andy, Rosa, Rosalia, ei kai mulla muita nimiä ookkaa? 

♥: kissat, tee puutarhahommat, metsässä vaeltelu, vaporwave, kirjoittaminen, syksy, valoisuus, lämpö, nuotiotulet, erikoiset hiusvärit, pokémon, lazerhawk, dragon age, batman, dc comics, sarjakuvat, kukkakaruunut, aromaterapia, pähkinät, auringonkukat, trevor something, kirsikat, vuoristot, postimerkit, piirtäminen, synthwave, valokuvaaminen, avaruus, neuleet, lohikäärmeet, haikalat, jäätelö, dinosaurukset, murmelit ...

Pelit: Mass Effect, Tomb Raider, Fallout, Sims 2-4, Spyro, Crash Bandicoot, Skyrim, Assasin's Creed, Scribble Nauts, Pokémon, Rayman, Dragon Age, Fallout, 

Pientä triviaa: Rento, ylipuhelias papupata. Tykkään heittää kuivia vitsejä joille kukaan ei naura kuin minä. Tykkään testailla ja leikkiä ulkoasujen kanssa. Olen vielä noviisi koodien kanssa mutta ajan kanssa eiköhän sekin ala sujumaan!

Ylläpitäjänä oon rento ja en tykkää hoppuilusta tai hoputtamisesta. Musta on ihana tehä karttaa ja mun ei ei koskaan tekis mieli tehä sitä loppuun... Sivuja on mukava tehdä ja ylläpitää. Pidän päivittelystä ja juttelusta.
 

Jostain syystä Slowpoke on mun ehdoton lemppari pokemon. Slowpoke on totaalisesti mun toteemieläin. 

©2019 undewater - suntuubi.com